Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους :

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ο αγοραστής καταβάλει τοις μετρητοίς το ακριβές αντίτιμο των προϊόντων (χωρίς επιπλέον έξοδα αντικαταβολής) στον υπάλληλο της courier κατά την παραλαβή τους.

Καταθεση σε τραπεζα ( eurobank iban: GR4502601420000930200535838)

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι οι:

> VISA

> MASTERCARD

> MAESTRO

> PrepaidMASTERCARD,VISA

Για τις πληρωμές με κάρτα, η Τράπεζα EUROBANK σας μεταφέρει σε δική της σελίδα, προκειμένου οι συναλλαγές να είναι 100% ασφαλείς.


Κατόπιν συννενόησης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-5 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν - Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως ποσού .

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «Γενικη Ταχυδρομικη». Η «Γενικη Ταχυδρομικη » διαθέτει σύστημα εντοπισμού της πορείας των αποστολών. Για την κάθε αποστολή, δίδεται ένα συγκεκριμένος αριθμός αναφοράς (tracking number).

Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον εν λόγω αριθμό στο πεδίο «Αναζήτηση Αποστολής» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της «ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ» (http://www.taxydromiki.com) και να ενημερωθεί για την πορεία της αποστολής της παραγγελίας του.

*Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.